Α2

Α2 Elite League: Στο προπονητικό τιμ του Ερμή Σχηματαρίου ο Παναγιώτης Μιχαήλ!

Στο προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας του του Ερμή Σχηματαρίου ανήκει επίσημα από σήμερα ο Παναγιώτης Μιχαήλ, που ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής αναφέρει:
Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μιχαήλ, ο οποίος πρόκειται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.
Ο Παναγιώτης Μιχαήλ αναμένεται να ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ο coach Μιχαήλ άρχισε την προπονητική του καριέρα στην ΑΓΕΧ τη σεζόν 2008-2009, ενώ τη σεζόν 2010-2011 βρέθηκε στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλκίδας. Εν συνεχεία, από το 2013 και για 11 σεζόν, βρισκόταν στην ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC. Παράλληλα, έχει διατελέσει ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ε.Σ Κάδμος, όπως επίσης και στο ανδρικό τμήμα της ΠΑΕ Ληλαντίων. Από τη σεζόν 2017-2018 έως και τη σεζόν 2019-2020 ήταν προπονητής Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΣΚΑΣΕ σε αγόρια και κορίτσια.
Οι δηλώσεις του coach Παναγιώτη Μιχαήλ: «Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στον σύλλογο του Ερμή Σχηματαρίου. Είναι τιμή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Οικονόμου και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να καταφέρουμε μέσα από σκληρή και ομαδική προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε τον κόσμο του Σχηματαρίου κοντά μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί».
Coach Μιχαήλ, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!”. 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League: Εντός έδρας ήττα! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Πανερυθραϊκός 74-80

pannikolaou

A2 Elite League: Πρώτη ήττα! Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας 65-89

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (19/10). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou