Over play Uncategorized

The Basketball Wikileaks: Ο άθλος της Κύμης και τα μπαράζ της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ξεκινήσω το άρθρο μου συγχαίροντας την ομάδα της Κύμης για την άνοδο της στην Α1. Πραγματικό κατόρθωμα για μια επαρχιακή ομάδα, που όμως είχε πλάνο και το εφάρμοσε, που ήταν σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, είχε την ασφάλεια της σωστής Διοίκησης και πάνω από όλα εξαιρετικό τεχνικό τιμ.

Πολλά μπράβο σε όλους για την προσπάθεια τους, θα μου επιτρέψουν όμως να απονείμω τα εύσημα στον κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει πολύ και μιλάει λίγο. Υπόδειγμα επαγγελματία του εύχομαι πάνω από όλα να είναι υγιής και να έχει την εξέλιξη που ονειρεύεται.
σδ10Στα ματς της Γ’ τώρα, μετά τον Άρη Αμφίκλειας μάθαμε και την 2η ομάδα που ανέβηκε, τον Απόλλωνα Χαλκίδας. Τα παιδιά του Γκλιάτη βγάζοντας απίστευτη ενέργεια, κατάφεραν κάτι το οποίο δεν θα πίστευαν και πολλοί στην αρχή της χρονιάς. Στον «τελικό» της Κυριακής νίκησαν τον Παπαθεοδώρου και πήραν το απευθείας εισιτήριο για την Β´ κατηγορία αφού στην ισοβαθμία με τον Αίαντα Αυλίδας υπερτερούσαν. Η ομάδα του Παπαθεοδώρου ήταν άτυχη αφού στο 2ο ημίχρονο τραυματίστηκε ο Μιχαήλ που είναι βασικό γρανάζι στην λειτουργία της ομάδας.
Στο Σχηματάρι, ο Αίαντας μετά τις δύο ήττες από τον Πρωτέα στην κανονική περίοδο, τον νίκησε στο παιχνίδι που έπρεπε και έκλεψε την 2η θέση κυριολεκτικά στο νήμα. Μπράβο στον κόουτς Σάλιαρη, ο οποίος κατάφερε να «νοικοκυρέψει» την ομάδα του, η οποία στο 1ο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κυριολεκτικά δεν βλεπόταν. Ο Πρωτέας, παρά το καλό υλικό και την φήμη του ξεκάθαρου φαβορί στα play off, έμεινε εκτός. Αξιοπρεπέστατη παρουσία για 1η χρονιά, υποθήκη για το μέλλον.
Στον άλλο όμιλο, ο Οπούντιος όχι μόνο δεν «κάθισε» στο μαξιλαράκι ασφαλείας που του έδινε η ήττα με 14 πόντους, αλλά νίκησε την Αναγέννηση Λαμίας, παίρνοντας την 2η θέση. Για το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα πω μόνο ότι η νικήτρια ομάδα έπεσε με το κεφάλι ψηλά.
Εν ολίγης, συγχαρητήρια σε όλους για την παρουσία τους και το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε το νικητή του μπαράζ μεταξύ Αίαντα – Οπούντιου. Αν και στην πιάτσα κυκλοφορεί μια φήμη ότι μπορεί να ανέβουν και οι δύο τους. Επίσημα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα συζητήσουμε το καλοκαίρι. Ίσως να μην είναι τόσο συχνή η επικοινωνία μας λόγω παύσης των Πρωταθλημάτων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χαθούμε. Να μείνετε συντονισμένοι στο www.eviabasket.gr και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε σημαντικό προκύπτει.

                                                                                                                                                                  Να περνάτε καλά

                                                                                                                                                                   Julian Assange

                                                                                                                                                        Jassange35@gmail.com

Σχετικά άρθρα

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou