Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανεωμένος τη νέα σεζόν ο Άρης Θηβών!

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη σεζόν που μόλις πέρασε θα εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Άρης Θηβών, καθώς οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας θα είναι πολλές και σημαντικές.

Η ομάδα της Θήβας, που θα έχει και πάλι τον Σωτήρη Γερμανό στο τιμόνι της, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πλέι-μέϊκερ και ενός ψηλού για να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα, ενώ ήδη μέλος του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Πανδής που τελείωσε τις σπουδές του στην Καβάλα και επιστρέφει στη Θήβα.

Ο Πανδής που είναι 22 ετών και έχει ύψος 2.02 μ., την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ελευθερούπολη Καβάλας ομάδα Γ’ Εθνικής, έχοντας βασικό ρόλο.

Στον Άρη θα παραμείνουν σίγουρα και οι Μανώλας, Κλούρας, με τον δεύτερο να θεωρείται πάντως και…Θηβαίος έχοντας ήδη 6 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Σωτ.Γερμανού!

Αντίθετα με τους νέους παίκτες που ακόμα δεν έχουν κλείσει στον Άρη, δεδομένοι είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν από τους ‘κιτρινόμαυρους’.

Παρελθόν αποτελούν ήδη, ο πλεϊ-μέϊκερ Γιάννης Κουτσοβασίλης που θα ασχοληθεί πλέον μόνο με την προπονητική, ο Παν.Σολομωνίδης που ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού), καθώς και οι Φωτητζόγλου και Παπάνογλου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou