Over play

Η Παναγίτσα διαμαρτύρεται για τις ώρες

Η Παναγίτσα αποτελεί εδώ και χρόνια τη βιτρίνα στα τμήματα υποδομής στη Χαλκίδα, με πολλές επιτυχίες ακόμα και σε Πανελλήνιο επίπεδο και μετά από τις ώρες που δόθηκαν σήμερα αισθάνεται αδικημένη αλλά και προβληματισμένη για την επόμενη μέρα.

Ο Νίκος Μπέλλος που στην ουσία δημιούργησε αυτή την ομάδα δήλωσε στο eviabasket.gr:

Θα ήθελα πραγματικά να ήξερα τα κριτήρια με τα οποία δίνονται οι ώρες στις ομάδες. Αν έχουν να κάνουν με τηδουλειά που γίνεται από τις ομάδες, με τις επιτυχίες που έχουν φέρει στο πρόσφατο παρελθόν στην πόλη της

Ο Νίκος Μπέλλος.
Ο Νίκος Μπέλλος.

Χαλκίδας, τότε δικαιούμαι να αισθάνομαι αδικημένος, γιατί η Παναγίτσα είναι 4 σερί φορές πρωταθλήτρια Στερεάς έχει μια συμμετοχή στο final-6 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, έχει πολύ καλό εφηβικό τμήμα όπως και αντρικό που είναι δεδομένο πως φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Αν σε όλα αυτά τα τμήματα υπολογίσουμε και τις ακαδημίες που η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης για τους μικρούς αθλητές, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως οι ώρες που μας δόθηκαν δεν φτάνουν σε καμιά περίπτωση. Θέλω να πω επίσης, πως κακώς δεν προσκλήθηκαν από το Δήμο οι προπονητές των ομάδων ώστε να υπάρξει μια κοινή σύμπλευση. Το πρόγραμμα είναι άδικο όχι μόνο για την Παναγίτσα, αλλά και για πολλές ακόμα ομάδες. Δυστυχώς, βλέπω πως οδηγούμαστε σε μια συρρίκνωση των ομάδων που θέλουν να προσφέρουν κυρίως στις μικρές ηλικίες’.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou