Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν.Δαδίτσιος:’Ματς-διαφήμιση που χάλασε από μια διαιτητική απόφαση’

Ο Ανέστης Δαδίτσιος μίλησε για ένα αγώνα-διαφήμιση του μπάσκετ που όμως όπως είπε χάλασε από μια διαιτητική απόφαση προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόουτς του Τελεθριακού πάντως δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην Ιτέα και προσωπικά στον Χρήστο Μωραϊτη για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.

‘Το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Ιτέας έγινε ένας αγώνας-διαφήμιση για το άθλημα του μπάσκετ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ καλά & θεαματικά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού & μπροστά σε πολύ όμορφη & αθλητική ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Αυτό όμως που χάλασε το κλίμα ήταν μία διαιτητική απόφαση στο τέλος (30″),που την λογική αντίδραση του πάγκου, στην προφανή παράβαση των βημάτων του αντιπάλου παίκτη,την μετέτρεψε σε δύο τεχνικές ποινές (2 εύστοχες βολές) και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Αυτό φυσικά δεν μειώνει την προσπάθεια & την αξία της νίκης της ομάδας της Ιτέας. Θέλω να δώσω ειλικρινά συγχαρητήρια & να εκφράσω τον θαυμασμό μου για όλα όσα πετύχει ο φίλος μου Χρήστος Μωραίτης με την ομάδα της Ιτέας & τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς συνεχίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας’.

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Α.Ε. Καρύστου-Σύλλας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Κάδμος-Πρωτέας Σχηματαρίου (photo album)

pannikolaou