Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Μας στοίχισαν οι απουσίες και τα φάουλ’

Ο Γιώργος Βελισσαράκος στις δηλώσεις του για το ντέρμπι της Αμφίκλειας, τόνισε πως στην ομάδα του στοίχισαν οι απουσίες αλλά και τα φάουλ που χρεώθηκε κυρίως ο Ν.Βελισσαράκος. Ακόμα, αναφέρθηκε στα φάουλ της τελευταίας περιόδου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η νίκη του Άρη Αμφίκλειας ήταν δίκαιη, στον οποίο εκτός των άλλων έδωσε συγχαρητήρια και για την άψογη φιλοξενία.

Το πρώτο που θέλω να τονίσω, είναι ότι σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα έπαιζε σημαντικό ρόλο για το μέλλον και των δύο ομάδων, όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν μόνο σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, χωρίς κανένα φανατισμό και αντιαθλητικές ενέργειες. Η φιλοξενία του Άρη Αμφίκλειας ήταν άψογη σε όλους τους τομείς και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν από την αρχή αμφίρροπο. Οι παίκτες της ομάδας μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη όμως λόγω των απουσιών δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κούραση καθώς και το φόρτωμα των φάουλ στον Ν.Βελισσαράκο που η απουσία του μας στοίχισε στο τέλος. 

Σίγουρα, δεν μας βοήθησε καθόλου το να μην πάρουμε κάποιο φάουλ στα τελευταία 7′ λεπτά του αγώνα στα οποία και κρίθηκε το ματς, μια και ο Άρης Αμφίκλειας τελείωσε με 3 φάουλ το τελευταίο 10λεπτο. Δυστυχώς για εμάς στο τελευταίο 5λεπτο του 4ου 10λεπτου το σκορ ήταν 16-0 υπέρ του Άρη Αμφίκλειας.

Η νίκη του Άρη πάντως ήταν δίκαιη και τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την ουσιαστική προσπάθεια των παικτών του.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη και εμείς από την πλευρά μας να βρούμε κίνητρο να πολεμήσουμε στα τελευταία παιχνίδια για την παραμονή στην κατηγορία’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou