Β' ΕΘΝΙΚΗ

Σύσσωμος ο Έσπερος Λαμίας ευχαριστεί τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο!

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας και πολλών επιτυχιών που έφεραν τον Έσπερο Λαμίας αρχικά στη Γ’ Εθνική και μετέπειτα στη Β’ Εθνική όπου και παρέμεινε ως πρωτάρης πέρυσι, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού με τον κορυφαίο παίκτη αυτών των χρόνων, τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο, τον οποίο αποχαιρετά με μια κοινή ανακοίνωση το Δ.Σ. της ομάδας αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

‘Πρώτη  σήμερα του Έσπερου Λαμίας με έναν σπουδαίο απόντα, αλλά…..
Είναι γεγονός, ότι  για μας είναι το καλλίτερο timing, ύστερα από τρία συνεχόμενα χρόνια κοινής αθλητικής πορείας, με τον δικό μας Ρήγα Παπαργυρόπουλο, να  αποχαιρετιστούμε.
Ο  Ρήγας αποφάσισε να ‘’ανοίξει τα επαγγελματικά του πανιά’’ πέραν των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του, στο ‘’κλεινόν άστυ’’.
Καλό κατευόδιο από όλους μας, και ας θυμηθούμε ,ότι: …Ήταν καλοκαίρι του 2016, που συνωμότησε  το σύμπαν υπό την επίδραση ενός ηλιοβασιλέματος στην Σαντορίνη και ο ‘’δικός μας Ρήγας’’ ,αποφάσισε την συνεργασία με τον σύλλογό μας Έσπερο Λαμίας.
Στα τρία χρόνια ζήσαμε πολλές μπασκετικές χαρές, ζήσαμε ανόδους κατηγοριών, ζήσαμε πολλές ανθρώπινες στιγμές, αλλά και δυσκολίες. Πάντα προσπαθούσαμε να βρούμε τις βέλτιστες των λύσεων στα σοβαρά προβλήματα, αλλά υπήρχε και μία βεβαιότητα, ότι δεν μπορούσαμε πάντα, να προλάβουμε ‘’τον χρόνο’’.
Εξάλλου έχει διατυπωθεί και δεν έχει ανταποδειχθεί ακόμη ,ότι ’’ο χρόνος είναι σχετικός’’. Τεράστια σημασία για μας στις συνεργασίες έχει  η πρόθεση προσπάθειας, προς την αμοιβαία σωστή κατεύθυνση. Και αυτή την πρόθεση την είχαμε όλοι μας.
Θεωρούμε τον τελικό απολογισμό της συνεργασίας ,ως απολύτως Θετικό και γι’αυτό : Τον ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες αθλητικές και ανθρώπινες στιγμές που ζήσαμε μαζί και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις νέες δραστηριότητες του”.

Σχετικά άρθρα

Νίκος Μάρκου: ”Θέλουμε και μπορούμε την άνοδο στη Α2 Elite League”

pannikolaou

Στα Τρίκαλα ο Θανάσης Γιαπλές!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Ασταμάτητος! Γ.Σ. Σοφάδων-Εθνικός Λιβαδειάς 81-87

pannikolaou