Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Σχηματαρίου παίζει με τους παλαίμαχους για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο Ερμής Σχηματαρίου έχει ρεπό την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά η Κυριακή θα είναι γεμάτη με μπάσκετ και μάλιστα, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους της ομάδας και τα έσοδα που θα προκύψουν, όπως και τα τρόφιμα που θα μαζευτούν, θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βάζει… καλάθι στη φιλανθρωπία. Το μπάσκετ είναι το κορυφαίο άθλημα γιατί με κάθε καλάθι μας δίνει χαρά περισσότερο για την κοινωνική ευθύνη παρά για το ίδιο το σκορ.
Η ομάδα μας δεν πρωτοπορεί μόνο στους βαθμολογικούς πίνακες της Β΄ Εθνικής, αλλά και στη ζωή. Αυτή τη φορά συνδέουμε τις γενιές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ΙΣΤΟΡΊΑ με τη φανέλα του Ερμή.
Διοργανώνουμε αγώνα μπάσκετ στης 17 Απριλίου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Αντίπαλος αυτή τη φορά δε θα υπάρχει.
Θα είναι το άλλο κομμάτι της ιστορίας του Ερμή, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, με προπονητή τον κόουτς Σωτήρη Γερμανό.
Κομμάτια της ιστορίας μας ενώνουν το παζλ της πορείας της ομάδας μας και βάζουν καλάθι μόνο για καλό σκοπό. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που παίρνουμε αυτή την πρωτοβουλία, με την προοπτική να την καθιερώσουμε σε ετήσιο επίπεδο και να γίνει θεσμός !!!!
Οποίος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα ώστε κανένας συνάνθρωπος μας αυτό το Πάσχα να μην μείνει χωρίς φαγητό !!!
Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!
Είθε η Ανάσταση του θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας…
Η αλληλεγγύη είναι πράξεις και ο αθλητισμός είναι ο πολιτισμός που μας εκφράζει”.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς: ”Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ”.

pannikolaou