ΠΑΙΔΩΝ

Παν. Μιχαήλ: Διαφήμιση του αναπτυξιακού μπάσκετ ο τελικός παίδων”

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ Χαλκίδας Παναγιώτης Μιχαήλ, έδωσε συγχαρητήρια στον Πρωτέα Σχηματαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως στις δύο ομάδες υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στον τελικό έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ένωσης που δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό. Ο χθεσινός αγώνας ήταν μια διαφήμιση του τοπικού αναπτυξιακού μπάσκετ, ένας πολύ καλός αγώνας με εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ και ο οποίος κρίθηκε στην παράταση. Στις δύο ομάδες αγωνίστηκαν παιδιά με ταλέντο, που είμαι σίγουρος πως μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον και εύχομαι όχι σε τοπικές κατηγορίες.

Στο τέλος, κέρδισε τον τελικό η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και αυτή ήταν ο Πρωτέας Σχηματαρίου, που έβαλε μεγάλα σουτ και εκμεταλλεύτηκε τη δική μας απειρία. Εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τις συνθήκες του αγώνα όπως διαμορφώθηκαν στο τέλος και παρότι φτάσαμε κοντά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρωτέα Σχηματαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Το μόνο που θέλω να πω κλείνοντας προς όλα τα παιδιά, είναι πως από τον χθεσινό τελικό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και πως αυτός ο αγώνας να αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη τους”. 

 

Σχετικά άρθρα

Final-4 Παίδων (Τελικός): Πανάξιος πρωταθλητής! Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας 65-41

pannikolaou

Τελικός Παίδων Final-4: Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας (Live Streaming)

pannikolaou

Final-4 Παίδων (Μικρός τελικός): Πήρε την 3η θέση! Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος 56-59

pannikolaou