Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Έχω πολλά παράπονα από συμπεριφορές αντιπάλων παικτών”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Βαγγέλης Ματσαγγούρας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του που την έφερε πίσω στο σκορ από νωρίς, ενώ έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά ορισμένων έμπειρων παικτών της ΧΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το πρώτο 10λεπτο, μένοντας πίσω στο σκορ και κυνηγώντας από νωρίς την αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό, καθώς εκτός των άλλων συχνά το παιχνίδι σταμάταγε για να σκουπίζεται το παρκέ γιατί έσταζε η οροφή, ενώ και όταν πλησιάσαμε στους 5 πόντους χάσαμε 4 βολές. 

Έχω πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά ορισμένων έμπειρων παικτών της ΧΒΑ. Μεγάλοι παίκτες σε ηλικία, είχαν απέναντι τους νεαρά παιδιά, στα οποία έκαναν μπούλινγκ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν οι βρισιές, ακόμα και φτυσίματα, που δυστυχώς τα επέτρεψαν οι διαιτητές, οι οποίοι στα τελευταία 7′ του αγώνα έχασαν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αντί για μπάσκετ οι αντίπαλοι να παίζουν Ελληνορωμαϊκή πάλη. Συνεχίζουμε, πάμε για το επόμενο παιχνίδι, με στόχο να βελτιωθούμε, αλλά και με την ελπίδα οι συνθήκες να είναι καλύτερες”. 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou