ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Επιστροφή Σπυροπούλου στον πάγκο της ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

Επιστροφή στον πάγκο της ΑΕΕΠ Χαλκίδας στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων για τη Μαρία Σπυροπούλου μετά από απουσία ενός έτους λόγω εγκυμοσύνης, με την ομάδα της να την καλωσορίζει με την εξής ανακοίνωση:

”Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια των Ακαδημιών και Υπεύθυνη των Γυναικείων Τμημάτων του συλλόγου μας Σπυροπούλου Μαρία. Ο Οργανισμός μεγαλώνει και προχωράει δυναμικά, βελτιώνοντας συνεχώς το πλαίσιο στο οποίο κινείται με κινητήριο μοχλό το ήθος, την καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ακαδημίας. Ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρές!”.

Σπυροπούλου Μαρία: ”Είμαι πολύ χαρούμενη που ύστερα από ένα διάλειμμα ενός έτους, με τον ερχομό της κόρης μου, επιστρέφω στην ομάδα που δραστηριοποιούμαι προπονητικά τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος με εμπιστεύεται ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε οργανώσει και εκτελούμε όλα αυτά τα χρόνια που ανήκω στο προπονητικό team της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένη που για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσουμε με τους υπόλοιπους προπονητές να μάθουμε στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ και να τους μοιράσουμε χαμόγελα. Στόχος όλων μας είναι να στηρίξουμε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας και να είμαστε όλοι μέλη ενός οργανισμού που δεν σταματά να εξελίσσεται”.

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιο Νεανίδων Β’ φάση: Νικόπολη Πρέβεζας-Ολυμπιακός Βόλου 39-68

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (28/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Πανελλήνιο Νεανίδων Β’ φάση: Νικηφόρο φινάλε! Απόλλων Χαλκίδας-Νικόπολη Πρέβεζας 61-43

pannikolaou