Α2

Νέο Δ.Σ. στον Ερμή Σχηματαρίου. Πρόεδρος εκ νέου ο Φάνης Φλώτσιος

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. είχε την περασμένη Τετάρτη ο Ερμής Σχηματαρίου, με τον Φάνη Φλώτσιο να εκλέγεται εκ νέου στη θέση του προέδρου.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

‘Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Ερμή Σχηματαρίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σχηματαρίου. Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή και άπαντες έδειξαν την αγάπη τους προς το σύλλογό μας. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής, που σκοπεύουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στις προσπάθειες του συλλόγου μας να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Κατόπιν της Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Συλλόγου Ερμή Σχηματαρίου, εκλέχθηκαν οι ακόλουθοι σύμφωνα με τα αποτελέσματα:

Πρόεδρος του συλλόγου παραμένει ο Φλώτσιος Θεοφάνης, ο οποίος προχώρησε στην εξής δήλωση μετά τα αποτελέσματα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσα μέλη προσήλθαν και ψήφισαν για το αύριο του Ερμή μας. Ένα ανανεωμένο ΔΣ θα τρέξει τον σύλλογό μας την επόμενη διετία, βασισμένοι στο πλάνο που έχουμε θέσει εξ αρχής. Θέλω να τονίσω πως σε ένα τόσο απαιτητικό επίπεδο δεν περισσεύει κανείς. Ο Ερμής μας θα συνεχίσει να είναι το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και άξιος εκπρόσωπος όλων».

Κατά τη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η νέα σύσταση των μελών, σύμφωνα με το καταστατικό του Γυμναστικού Συλλόγου Ερμή Σχηματαρίου:

Πρόεδρος: Φλώτσιος Θεοφάνης
Αντιπρόεδρος: Κανέλλος Αντώνιος
Γενική Γραμματέας: Τριανταφύλλου Ευγενία
Ταμίας: Τελκής Ταξιάρχης
Γενική Γραμματέας Ακαδημιών: Μάμαλη Παναγιώτα
Διοικητική & Οργανωτική Υποστήριξη: Αζακάς Θεοφάνης
Ειδικός Γραμματέας: Κορλός Θεοφάνης
Έφορος Στίβου: Θεοδώρου Δημήτριος
Έφορος Αναπτυξιακού Τμήματος: Λαθήρας Σωτήριος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τζώλος Χρήστος

Αναπληρωματικά μέλη:

Παπακυριακού Ταξιάρχης
Σταμουλτάς Φώτιος
Μπούστρας Αριστείδης”

Σχετικά άρθρα

Το ευχαριστώ του Έσπερου My ΚΤΕΟ Λαμίας

pannikolaou

A2 Elite League Play-out: Κρίμα και άδικο! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 67-71

pannikolaou

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou