B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Οι ”Φίλοι της Τετάρτης” συγχαίρουν τη διοργάνωση του ”Chalkis Basket 2023”

Οι ”Φίλοι της Τετάρτης” μέσω του εκπροσώπου τους Γιώργου Λιάσκου, ευχαριστούν με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη διοργάνωση του ”Chalkis Basket 2023” για διεξαγωγή του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων, αλλά και για τη βράβευση που τους έγινε με την απονομή κυπέλλου από τη Δήμαρχο Χαλκίδας Έλενα Βάκα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Οι Φίλοι της Τετάρτης” είναι μια παρέα όψιμων εφήβων, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους, αρνούνται πεισματικά να τεθούν σε αθλητική αποστρατεία, πιστεύοντας ότι είναι προτιμότερο να πεθάνεις αθλούμενος στο γήπεδο, παρά να ζεις αιώνια στον καναπέ. Συμμετείχαν δε, ανελλειπώς σε από το 1999 σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε ο Δήμος, 15 τον αριθμό με το φετινό. 

Θέλω λοιπόν να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου, για την υπερπροσπάθεια και την αυταπάρνηση με την οποία αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια, καθώς και για τη σοβαρότητα, την αλληλεγγύη, τον αλτρουϊσμό και τον σεβασμό που επέδειξαν σε αντιπάλους, συμπαίκτες, προπονητή, διαιτητές και κριτές, σε όλη τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι θιασώτες του ”εύ αγωνίζεσθαι”.

Επίσης θέλουμε συγχαρούμε τη Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τη Διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ, που δια μέσω της προέδρους του, της Ελένης Αϊδίνη, μετά από χρόνια τόλμησε και επανεκκίνησε με απόλυτη επιτυχία το +35 ή Εργασιακό όπως λεγόταν παλιότερα, πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων 2023, όπως ονομάστηκε φέτος. 

Τέλος, διπλά συγχαρητήρια, αξίζουν στην ψυχή της διοργάνωσης, στον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού, τον Παναγιώτη Νικολάου, που ως ακάματος εργάτης, με εμπειρία, σοβαρότητα, κατανόηση και αποτελεσματικότητα, αντιμετώπισε τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διεξαγωγή και ολοκλήρωση του εν λόγω πρωταθλήματος με απόλυτη επιτυχία. 

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για τη βράβευση και ευχόμαστε το πρωτάθλημα να επαναληφθεί και να γίνει θεσμός ως ετήσιο αθλητικό δρώμενο, προτιθέμενοι πάντοτε να συνδράμουμε με τις προτάσεις μας”.

 

Σχετικά άρθρα

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ ο Άρης Βελουχιώτης

pannikolaou

Την Τετάρτη (15/5) το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ για τα επεισόδια στο Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους εμπλεκόμενους του αγώνα Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou