ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στο προπονητικό τιμ του Πρωτέα Σχηματαρίου η Βάσια Παζαρίδη!

Η Βάσια Παζαρίδη ανακοινώθηκε από τον Πρωτέα Σχηματαρίου και αναλαμβάνει προπονήτρια των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για τη σεζόν 2023-24.

Η πρώην αθλήτρια με μεγάλες διακρίσεις ιδίως με τον ΔΑΣΑΛ, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες των Αθηνών ως προπονήτρια και πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον Πρωτέα Σχηματαρίου, ο οποίος με ανακοίνωση του την παρουσίασε και επίσημα:

‘Καλωσορίζουμε τη Βάσια Παζαρίδη στον σύλλογο μας. Η Βάσια, είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ. Έχει δουλέψει επί σειρά ετών, με καταξιωμένους προπονητές στην Αθήνα σε τμήματα υποδομής όπως στο Παγκράτι, Ιάσων Κολωνού, ΑΣΗΣ και Ίκαρο Καλλιθέας.
Ως αθλήτρια ξεκίνησε στην ΑΓΕ Χαλκίδας ,όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της, θεωρήθηκε ως μεγάλο ταλέντο και στα 16 της μεταγράφηκε στο ΔΑΣΑΛ. Ακολούθησαν οι Παναγίτσα Χαλκίδας, ΑΟ Παγκρατίου, ΑΕ Εστία Φιλίας και ΓΑΣ Καλυβίων.
Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στις Εθνικές κατηγορίες, 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με το ΔΑΣΑΛ, ανόδους, Πανελλήνια πρωταθλήματα, 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό με την Εθνική Νεανίδων και 4η θέση στους Μεσογειακούς.
Με αυτό το πλούσιο βιογραφικό αλλά και με πολύ όρεξη και αγάπη για το άθλημα, ήρθε να ενταχθεί στο προπονητικό team της Ακαδημίας μας. Βάσια, καλώς όρισες!”. 

Σχετικά άρθρα

Final-4 Παίδων (Μικρός τελικός): Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος (photo album)

pannikolaou

Παίδων: Ο 4ος τίτλος του Γ.Σ. Ιτέας! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1986

pannikolaou

Final-4 Παίδων (Τελικός): Πανάξιος πρωταθλητής! Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας 65-41

pannikolaou