ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φιλικό για τη γυναικεία ομάδα της Καρύστου με τον ΣΠΑΚΕ! (pics)

Μια ακόμα σημαντική δράση από τη γυναικεία ομάδα του Α.Ε. Καρύστου, που προσπαθεί να ανάψει και πάλι την ”σπίθα” του γυναικείου μπάσκετ στη Νότια Εύβοια!

Οι αθλήτριες του Α.Ε. Καρύστου έδωσε στις 8 Ιουλίου ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με το γυναικείο τμήμα του ΣΠΑΚΕ (Συλλόγος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος), με τις δύο ομάδες να χαίρονται τον αγώνα και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον!

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Καρύστου αναφέρει: ”Μια εξαιρετική μπασκετική εμπειρία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Π.Μώρος στην Κάρυστο, στις 8/7/23, όπου ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, συνάντησε την Γυναικεία Ομάδα του Α.Ε. Καρύστου σε έναν φιλικό αγώνα που όλοι θα θυμόμαστε. Ήταν μεγάλη μας τιμή να υποδεχτούμε την Γυναικεία Ομάδα του Σ.Π.Α.Κ.Ε. όπου ο αθλητισμός για ακόμα μια φορά έδειξε την ομορφιά του. Ο Φιλικός Αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλά δώρα! Αναμνηστική πλακέτα επίσης δόθηκε προς τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ.Ε. Μιχάλη Κυρίτση, για την πολυετή προσφορά του στο Άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, από τον πρόεδρο του Α.Ε. Καρύστου, Δημητρίου Κωνσταντίνο. Είναι μεγάλη μας χαρά και προνόμιο να φιλοξενούμε στην πόλη μας γυναίκες τέτοιας μπασκετικής εμπειρίας, πόσο μάλλον να συμμετέχουμε και σε τέτοιο αγώνα, που αποτελεί μοναδική εμπειρία για την Νεοσύστατη Γυναικεία Ομάδα μας! Μετά τον αγώνα ακολούθησε και γεύμα προς τιμή του Σ.Π.Α.Κ.Ε, όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ακόμα πιο κοντά! Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας Τζάλα Κωνσταντίνο, τον πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ.Ε. Μιχάλη Κυρίτση, την προπονήτρια του Σ.Π.Α.Κ.Ε. Βίκυ Δημουλά, καθώς και τις παίκτριες του Συλλόγου: Αβραμοπούλου Μαίρη, Βαρβέρη Όλγα, Γανωτή Μαρία, Γκόγκου Βίβιαν, Εξωμανίδου Αθηνά, Καπάι Ειρήνη, Μακρυνίκα Ελευθερία, Μανέα Δέσποινα, Ναζίρη Κατερίνα, Ουζούνη Κωνσταντίνα, Ιωακειμίδου Βασιλεία. Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα διεξαγωγής αυτού του εκπληκτικού φιλικού αγώνα”.

 

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

Η Καράλη οδηγεί την Μπολζάνο στην άνοδο!

pannikolaou

Ντίνα Κοροβέση: ”Άξιζε τον κόπο η προσπάθεια”

pannikolaou