B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Chalkis Basket 2023: Οι απονομές επάθλων σε όλες τις ομάδες! (photo album)

Έπεσε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό Κανήθου η αυλαία του Chalkis Basket 2023, με τον τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ Τεχνικού Γραφείου Μπέλλος και Green Health αλλά και με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων, αλλά και ειδικών βραβεύσεων σε παίκτες και ομάδες.

Στις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος απονεμήθηκαν κύπελλα ενώ στους παίκτες όλων των ομάδων δόθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Βραβεύθηκαν:

Η ομάδα ”Φίλοι της Τετάρτης” ως η ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα (54 έτη), αποτελούμενη επίσης μόνο με μη εν ενεργεία αθλητές. Την απονομή έκανε η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα.

Ο Νίκος Σκοπελίτης της ομάδας Σύλλογος Μικρασιατών ”Η Νεάπολη” ως ο αθλητής με τη μεγαλύτερη ηλικία (ετών 69) στο τουρνουά. Την απονομή έκανε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη.

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων Βαγγέλης Ζορμπάνος της ομάδας ”Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος”. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτης Νικολάου.

Ο Αλέξανδρος Στεφάνου ως ο πρώτος στα εύστοχα τρίποντα στο πρωτάθλημα. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης.

Ο Μιχάλης Θαλάσσης της εταιρείας My KTEO Θαλάσσης έκανε την απονομή στην 3η ομάδα του πρωταθλήματος ”Ντίκος Καφεκοπτείο”.

Ο Γιώργος Λεμπέσης της εταιρείας ΕΡΓΟΜΕΚ έκανε την απονομή στους Green Health που κατέλαβαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος την απονομή έκαναν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αίδίνη και ο Γιώργος Κόντος της εταιρείας ”Ε. & Δ. Κόντος”.

Την απονομή μεταλλίων στους εκπροσώπους όλων των ομάδων έκαναν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο αντιδήμαρχος Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης.

Την απονομή μεταλλίων στους μικρούς εθελοντές της διοργάνωσης Σταμάτη Λιαγκάκη, Γιώργο Φίφα, Σταμάτη Φίφα, Ελπίδα Σταμπουλή και Βασίλη Μπλάνα, έκανε ο Γιώργος Κόντος της εταιρείας ”Ε. & Δ. Κόντος”.

Ο αρχηγός της ομάδας Green Health Γιώργος Καραπετάκος, έδωσε στον αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτη Νικολάου για την προσφορά του στη διοργάνωση, φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Την Τετάρτη (15/5) το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ για τα επεισόδια στο Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους εμπλεκόμενους του αγώνα Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου (photo album)

pannikolaou