ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων!

Ο πρόεδρος των Διαιτητών Αντώνης Σπυρόπουλος, το πήρε απόφαση και εκτός από το μπάσκετ κατεβαίνει και στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά!

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος έχει το…γονίδιο της πολιτικής καθώς ο πατέρας του, ο αείμνηστος Σπύρος Σπυρόπουλος, είχε διατελέσει Δήμαρχος Ψαχνών για 16 χρόνια!

Σε ανάρτηση του κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ονομάζομαι Αντώνης Σπυρόπουλος και είμαι 44 χρονών.
Πτυχιούχος φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στο μπάσκετ και στο χειμερινό σκι.
Διαιτητής μπάσκετ επί 20ετία, αξιολογημένος στις εθνικές κατηγορίες, έχω διαιτητεύσει έως και την Α’ Εθνική.
Πρόσφατα ανέλαβα την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας.
Τα Ψαχνά είναι ο τόπος μου, το σπίτι μου, η οικογένεια μου.
Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Εδώ κατοικώ, με τη σύζυγό μου, τη διπλωματούχο Πανεπιστημίου διαιτολόγο – διατροφολόγο Στέλλα Κατσιβέλη και τα δύο μας παιδιά, τη Φωτεινή και το Σπύρο.
Με δική μας επιλογή, παρ’ ότι οι εργασίες μας εδρεύουν εκτός.
Στο πατρικό μου σπίτι, το οποίο ανακαινίσαμε.
Είμαι άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Που έχει όρεξη να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Που θέτει στόχους και έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Είναι η ώρα η γενιά μας να ετοιμαστεί για να πάρει και αυτή τις τύχες του Δήμου στα χέρια της, να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει αρχίσει και να την εντείνει.
Σε ότι με αφορά, δηλώνω ΠΑΡΩΝ σ’ αυτό το κάλεσμα!
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ σημερινού και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΑΘΑ!
Ενός δημάρχου που έχει δώσει «δείγματα γραφής». Εργατικός, έντιμος, άξιος. Με ανοικτές πόρτες στο γραφείο του. Που βρίσκεται σε κάθε σημείο του Δήμου, δίχως συνοδεία, για να αφουγκραστεί τους πολίτες. Ευαισθητοποιημένος στην ανθρώπινη δράση σε όλες τις εκφάνσεις της. Και που με το έργο του, αποδίδει το οφειλόμενο «κοινωνικό μέρισμα» στους δημότες.
Σε αυτήν την προσπάθεια, που συνεχίζεται, συνενώνω δυνάμεις.
Με την κοινωνική γνώση και εμπειρία που διαθέτω και την απαραίτητη ενέργεια, να συνεισφέρω κι εγώ για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Επιτρέψτε μου δε –κατά κάποιον τρόπο- να υποστηρίξω ότι διαθέτω «αυτοδιοικητικό γονιδίωμα», καθώς πατέρας μου είναι ο αείμνηστος επί 16ετία (1983-1998) εκλεγμένος Δήμαρχος Ψαχνών, Σπύρος Σπυρόπουλος.
«Εξοπλισμένος», κατά συνέπεια, από μία παρακαταθήκη αγώνων. Για αρχές και αξίες. Με ηθική κι αξιοπρέπεια. Με συνέπεια και σοβαρότητα. Με ανιδιοτέλεια και προσφορά.
Αλλά και ευρισκόμενος ενώπιον μίας επιπρόσθετης προσωπικής πρόκλησης: να συνεχίσω να κάνω περήφανο τον πατέρα μου, αποτελώντας «ένα νέο καθαρό πρόσωπο, που οι συμπολίτες μου θα εμπιστευτούν».
Ευελπιστώ, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, να λάβω την εντολή να τους εκπροσωπήσω με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, σε έναν διαρκή αγώνα για να πετύχουμε τους κοινούς στόχους όλων όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο”. 

Σχετικά άρθρα

Έβγαλαν με άνεση τον τελικό!

pannikolaou

Final-4 Παίδων: Οι διαιτητές σε μεγάλο και μικρό τελικό

pannikolaou

Χρυσό μετάλλιο στο διασυλλογικό στα Τρίκαλα η Ζαφείρη!

pannikolaou