ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Προπονήτρια στις κορασίδες του Ερμή Σχηματαρίου η Μαρία Σαββίδου

Ο Ερμής Σχηματαρίου με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως η Μαρία Σαββίδου θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η προπονήτρια της ομάδας στο τμήμα κορασίδων.

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη της Μαρίας Σαββίδου, ως την… εκλεκτή που θα αποτελέσει την προπονήτρια του τμήματος των Κορασίδων του συλλόγου.

Η Μαρία Σαββίδου, που γεννήθηκε στις 23/6/2001, έχει σπουδάσει προπονητική με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση και ενισχύει το τεχνικό τιμ του Νίκου Οικονόμου. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο επάγγελμα στον Ηρακλή Κοζάνης, με τον οποίο συμμετείχε σε Πρωτάθλημα Νεανίδων Β’ Φάση Πανελλήνιο στην Κατερίνη. Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη για το τμήμα Κορασίδων, ο Ηρακλής Κοζάνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση του ομίλου. Η ίδια, έχει παρακολουθήσει πολλάκις σεμινάρια γύρω από τον χώρο του μπάσκετ, διευρύνοντας συνεχώς τους ορίζοντές της. Τον Ιούλιο του 2022 εντάχθηκε στο «Basketball Camp Στερεά Ελλάδα by Νίκος Οικονόμου», στο οποίο συμμετείχε και το φετινό καλοκαίρι, ενώ παράλληλα αποτέλεσε παίκτρια στην ομάδα ΓΣ Λασσάνης Κοζάνης στην Α2 Γυναικών.

Τον Νοέμβριο του 2022 ανέλαβε προπονήτρια στις ακαδημίες του Γ.Σ ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, όπου κι έμεινε έως τον περασμένο Νοέμβριο. Η νέα χρονιά θα τη βρει στην οικογένειά μας, αναλαμβάνοντας το τμήμα των Κορασίδων, που θα αρχίσει τις προπονήσεις του την Παρασκευή 25/8.

Σε δηλώσεις της, η νεαρή προπονήτρια τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Coach Οικονόμου και τη διοίκηση του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου για την πρόταση που μου έκαναν. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχισμένη και χαρούμενη που ανήκω στην μεγάλη αυτή οικογένεια του Ερμή. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να συνεργαστώ μαζί με τον Coach Οικονόμου, έναν άνθρωπο-πρότυπο τόσο στην καριέρα του, όσο και στην προσωπική του ζωή. Καλή μας αθλητική χρονιά, δημιουργική και επιτυχημένη με υγεία».

Σχετικά άρθρα

Πανελλήνιο Νεανίδων Β’ φάση: Νικόπολη Πρέβεζας-Ολυμπιακός Βόλου 39-68

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (28/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Πανελλήνιο Νεανίδων Β’ φάση: Νικηφόρο φινάλε! Απόλλων Χαλκίδας-Νικόπολη Πρέβεζας 61-43

pannikolaou