FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Πρωτέας Σχηματαρίου: Συνεχίζει ο βασικός κορμός!

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και θέλει να την επαναλάβει και την επόμενη σεζόν.

Σε πρώτη φάση η ομάδα του Ηλία Χαντζή ανανέωσε με το βασικό κορμό της, ανακοινώνοντας την πρώτη πεντάδα παικτών που θα φοράνε και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Πρωτέα:

Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό ότι και την επόμενη χρονιά ο βασικός κορμός της ομάδας του αντρικού μας θα είναι μαζί μας και θα στηρίξει την προσπάθειά μας δίνοντας ποιότητα τόσο αγωνιστική με την αξία του ο καθένας, όσο και σε όλες τις εκφάνσεις του συλλόγου μιας και πρόκειται για παιδιά πάνω από όλα καταπληκτικούς χαρακτήρες.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Χαρίση (30 χρ. – 190 cm – guard) που είναι ο αρχηγός και η ψυχή της ομάδος μας καθώς με το πάθος και την αγωνιστικότητα του δίνει στοιχεία απαραίτητα σε κάθε ομάδα.
Ο Γιάννης Βλαχάκης (24 χρ.- 192 cm – forward) ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του αντρικού μας καθώς είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας, που με το πολύ καλό του σουτ και την εμπειρία του θα δώσει και πάλι λύσεις στην ομάδα μας.
Ο Κωνσταντίνος Λουλακάς (19χρ. – 194 cm – guard) μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό επανήλθε την περυσινή χρονιά και θεωρούμε ότι φέτος με την υψηλή ποιότητά του τόσο σε ατομικά χαρακτηριστικά όσο και σε ομαδικά θα αποτελέσει βαρόμετρο για τον σύλλογο.
Ο Νίκος Πανταζής (26 χρ. – 196 cm – guard) η ικανότητά του να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού η συγκέντρωση και ο αλτρουισμός του όπως μας έδειξε και πέρυσι τον καθιστούν υπερ απαραίτητο στέλεχος στην ομάδα.
Ο Κύρκος Σουλινάρης (30 χρ, – 195 cm – forward) με την εμπειρία του που έχει χρόνια από υψηλότερες κατηγορίες την μαχητικότητα και την μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα.
Τους ευχόμαστε υγεία και να απολαύσουμε τις στιγμές”.

Σχετικά άρθρα

Παίδων: Ο 4ος τίτλος του Γ.Σ. Ιτέας! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1986

pannikolaou

Final-4 Παίδων (Τελικός): Πανάξιος πρωταθλητής! Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας 65-41

pannikolaou

Τελικός Παίδων Final-4: Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας (Live Streaming)

pannikolaou