B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Α2 Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Stereabasket Awards 2023: Υψηλοί προσκεκλημένοι και δυνατά μηνύματα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στην Χαλκίδα τα Stereabasket Awards 2023, που έφτασαν αισίως στα 7 χρόνια ζωής!

Περισσότεροι από 600 φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν ένα δίωρο γεμάτο αστέρες, με την παρουσία μεταξύ άλλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου.

Υψηλοί προσκεκλημένοι και φέτος, καθώς έδωσαν το παρών και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ:

Ο Χρήστος Ζούπας, παίκτης της ΑΕΚ του 1968 που κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ένας Euroleague Legend με δύο Ευρωπαϊκούς τίτλους και μεγάλη καριέρα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, σημαία του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε 25 τίτλους ως αθλητής και ακόμα 17 ως τιμ μάνατζερ, έχοντας μεταξύ άλλων 6 Ευρωπαϊκούς τίτλους!

Βραβεύτηκαν επίσης, η ομάδα μπάσκετ παίδων της ΑΓΕΧ του 1993 που κατέκτησε τότε τη 2η θέση στην Ελλάδα!

Ο Βαγγέλης Μυλωνάς, ένας νεαρός προπονητής που ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις την καριέρα του.

Ο Στέργιος Μπίλας, Χαλκιδέος κολυμβητής, που πήρε πριν από περίπου ένα μήνα δύο χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα U-21.

Ο Χαλκιδέος κόουτς Γιώργος Βελισσαράκος με το βραβείο ”Ραφαήλ Σκεμπές” με την απονομή να κάνουν οι Μιχάλης Κυρίτσης και Άννυ Κωνσταντινίδου.

Βραβεύτηκαν επίσης όλοι οι αθλητές-προπονητές-ομάδες που ψηφίστηκαν ως οι καλύτερες κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος έκανε και την απονομή στον Χαλκιδέο κολυμβητή Στέργιο Μπίλα. Ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης και Ηλίας Μπουρμάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκίδας Δήμητρα Σακελλαράκη, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη κ.α.

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντεντόπουλος και Κώστας Σωτηρίου που και φέτος μας έκαναν την τιμή να είναι μαζί μας, για μισή ώρα καθήλωσαν τους θεατές σε μια συζήτηση με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Φραγκίσκο Αλβέρτη με θέμα τις νεαρές ηλικίες, με τους δύο πρώην αθλητές αλλά και υπεύθυνους ακαδημιών να μιλούν με χαρακτηριστικά παραδείγματα για το σωστό και το λάθος τρόπο σκέψης παιδιών αλλά και γονιών, περνώντας δυνατά μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

Σε νεότερες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν photo album από την εκδήλωση των Stereabasket Awards 2023.

Σχετικά άρθρα

Final-4 Παίδων: Γ.Σ. Ιτέας-Πρωτέας Σχηματαρίου (Live Streaming)

pannikolaou

Εφήβων: Μηδενισμός για Μεσολόγγι και Πρωτέα Σχηματαρίου, πέρασε στο final-8 η Καρδίτσα!

pannikolaou

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou