Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Δεν υπάρχει λόγος για πανικό”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης στις δηλώσεις του για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Λοκρό, στάθηκε στο γεγονός ότι δύο λάθη τακτικής στοίχησαν σε κρίσιμο σημείο, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος για πανικό, καθώς όπως επισήμανε αυτό ήταν απλά το πρώτο από ένα σύνολο 22 αγώνων σε ένα πρωτάθλημα-μαραθώνιο.

Κάθε πρεμιέρα έχει και της ιδιαιτερότητες της. Υπάρχει το άγνωστο του πρωταθλήματος υπάρχει το άγχος και δεν υπάρχει ρυθμός. Ο αντίπαλος μας ο Λοκρός ειναι μια ομάδα με όχι μεγάλο ρόστερ αλλά πολύ πλούσιο σε ταλέντο πλούσιο σε εμπειρία που διαβάζουν εξαιρετικά και πληρώνεις το κάθε λάθος. Στο ξεκίνημα ήμασταν πολύ βιαστικοί με πολύ ντρίπλα και λίγη πάσα. Στην συνέχεια ανοίξαμε τον ρυθμό μέσα από την ένταση μας στην άμυνα και βελτιώσαμε αρκετά τις επιλογές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καρμπόν με το πρώτο με αποτέλεσμα να βρεθούμε πάλι πίσω στο σκορ. Θεωρώ πως το ματς το έκριναν τα δύο λάθη τακτικής που κάναμε και το πληρώσαμε με έξι πόντους (τρίποντο και καλάθι φάουλ). Εδώ έπαιξε ρόλο η κούραση καθως και η ποιότητα του Λοκρού. Εχουμε που έχουμε φέτος λιγοστές λύσεις (5 παιδιά ήταν παίδες στην δωδεκάδα) χθές είχαμε δύο επιπλέον απουσίες και πήγαμε σε ένα rotation 7 παιχτών που στο τέλος έπαιξε το ρόλο του. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό και στεναχώρια ήταν η πρώτη αγωνιστική σε έναν μαραθώνιο 22 . Θα προσπαθήσουμε να αγοράσουμε χρόνο να επιστρέψουν οι τραυματίες και γενικότερα να επιστρέψουμε στο γήπεδο μας που είναι στην τελευταία φάση κατασκευής του και εκεί τα πάντα είναι σαφώς διαφορετικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη φίλη ομάδα του Λοκρού για τη νίκη της. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για το βροντερό παρών του παρόλο που παίζαμε στην Άμφισσα .

Ως αναφορά την διαιτησία όντως έχει το σωματείο μας έντονα παράπονα από τον κ. Κοτσιμπό αλλά δεν θα επεκταθώ εγώ είναι δουλειά της διοίκησης. Τέλος είμαι περήφανος για την προσπάθεια των αθλητών μου υπάρχει εμπιστοσύνη, συνέπεια και συμμετοχή στις προπονήσεις συνεπώς θεωρώ πως θα βρούμε το δρόμο μας”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Το Σάββατο 18/5 ορίστηκε ο τελικός Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Οι ποινές του αγώνα Σύλλας-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (18-19/5)

pannikolaou