ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Άρης Θήβας: Απέκτησε Παζαρίδη, παραχώρησε Κατσίνα στον Απόλλωνα Χαλκίδας!

Μεταγραφικές κινήσεις για το τμήμα Γυναικών και Νεανίδων του Άρη Θήβας, που απέκτησε τη δεινή σκόρερ Βάσια Παζαρίδη με 23 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας και τρεις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, ενώ παράλληλα παραχώρησε στον Απόλλωνα Χαλκίδας την καλύτερη παίκτρια της στις υποδομές, Αφροδίτη Κατσίνα, ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει μέσω της ισχυρής ομάδας της Χαλκίδας, bonus για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σε ανακοίνωση του ο Άρης Θήβας αναφέρει:

‘Όταν ένας Σύλλογος παραμονές τελικών αγώνων παραχωρεί την καλύτερη του αθλήτρια στην αντίπαλη ομάδα, προκειμένου να ενισχύσει τις πιθανότητες της για την εξασφάλιση του bonus για τις Πανελλήνιες εξετάσεις της, σίγουρα πρόκειται για κάτι ξεχωριστό και σπάνιο!!
Η Αφροδίτη Κατσίνα θα παίξει λοιπόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Απόλλωνα Χαλκίδας αντίπαλος με την μέχρι πριν 5 ημέρες ομάδα της στον ημιτελικό της ΕΣΚΑΣΕ νεανίδων και στον τελικό της Ένωσης γυναικών.
Έχουμε λοιπόν αναμφίβολα ένα Σύλλογο, που δίνει μεγάλη σημασία στο μέλλον και τα όνειρα των παιδιών του, ευχόμενοι όλοι μας από καρδιάς “ότι καλύτερο για την αγαπημένη μας ΑΦΡΟΔΙΤΗ” !
Στον αντίποδα ο Άρης Θηβας ενισχύθηκε στο γυναικείο του τμημα με την πολύπειρη και δεινή σκόρερ Χαλκιδεα ΒΑΣΙΑ ΠΑΖΑΡΙΔΗ, δεκάδες φορές διεθνή με όλες τις Εθνικές μας ομάδες (Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών), 3 φορές πρωταθλήτρια Α1 με τον ΔΑΣΑΛ, που έχει επίσης αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου”. 

Σχετικά άρθρα

Η Καράλη οδηγεί την Μπολζάνο στην άνοδο!

pannikolaou

Πανελλήνιο Νεανίδων Β’ φάση: Νικόπολη Πρέβεζας-Ολυμπιακός Βόλου 39-68

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (28/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou