B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Η κοπή πίτας του Μώλου! (pics)

Την κοπή πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Μώλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπούκαλη, παρουσία του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Η. Κυρμανίδη και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε ανακοίνωση του ο Μώλος αναφέρει: ”Το Σάββατο μετά τον αγώνα με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, ο Α.Ο. Μώλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καμμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Μπήτα, Σωτήρης Παπανικολάου, Σπύρος Αντερριώτης, Παν. Γκολφομήτσος, Κων. Μαντζαβίνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κεφαλάς, ο Σύμβουλος τοπικού Συμβουλίου Γ. Αποστόλου, ο εντεταλμένος συμβ. Αθλητισμού Πασχάλης Κοντογιαννίδης, όλοι οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου του συνδυασμού του κ. Κυρμανίδη. Τους ευχαριστούμε για την τιμή και ευχόμαστε καλή χρονιά και για την ανάληψη των καθηκόντων τους καλή επιτυχία στο έργο τους.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πατέρας Κωνσταντίνος τον οποίο ευχαριστούμε που είναι πάντα κοντά μας να μας ευλογεί και να μας δίνει δύναμη και αγάπη. Καλή χρονιά σέ όλους με υγεία”. 

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

ΓΑΣ Βασιλικού: Ο αγώνας-θεσμός του Μ. Σαββάτου! (pics)

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou