Β' ΕΘΝΙΚΗ

Στη Θήβα Εθνικός Λιβαδειάς-Βίκος Ιωαννίνων!

Οι σχέσεις του Εθνικού Λιβαδειάς ήρθαν σε ρήξη με την τοπική Δημοτική αρχή πριν από 10 ημέρες και η ομάδα της Λιβαδειάς όπως ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή, αποχωρεί από τη Λιβαδειά, ψάχνοντας τη νέα της μόνιμη στέγη.

Μέχρι τότε, θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων.

Για τον αγώνα του Σαββάτου (27/1-17:00) η ομάδα της Λιβαδειάς βάζει πούλμαν για τη μετακίνηση των φιλάθλων της, αναφέροντας συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της: ‘‘Κρίσιμο παιχνίδι αυτό το Σάββατο 27/01 απέναντι στον Βίκο Ιωαννίνων για την 3η αγωνιστική του Β´ γύρου. Η ομάδα σε χρειάζεται δίπλα της στο Κλειστό της Θήβας στις 17:00 για να παλέψει για μία μεγάλη νίκη. Αναχώρηση με λεωφορείο στις 15:30 από το Ζάππειο (μπροστά από το 1900 burger). Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος από τον κόσμο μας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, όσοι επιθυμείτε να μετακινηθείτε με λεωφορείο παρακαλούμε πολύ να στείλετε μήνυμα στο inbox στο Facebook ή στο Instagram της ομάδας δηλώνοντας το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό θέσεων που επιθυμείτε”. 

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou