B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Άρης Αμφίκλειας: ”Μεθοδεύσεις και περίεργες αλλαγές αγώνων από την επιτροπή πρωταθλήματος”

Ο Άρης Αμφίκλειας με ανακοίνωση του διαμαρτύρεται για την αλλαγή ώρας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πρωτέα Λαμίας, χωρίς να έχει ενημερωθεί σύμφωνα με όσα αναφέρει, με την επιστολή του προς την ΕΣΚΑΣΕ να αναφέρει αναλυτικά:

‘Μεθοδεύσεις και τουλάχιστον περίεργες αλλαγές αγώνων από την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, προκύπτουν από την τροποποίηση των αγώνων του Σαββάτου (24/2)!

Η  ανδρική μας ομάδα μας αντιμετώπιζε βάση ορισμού ( προ μηνών ), στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΑΝΔΡΩΝ  Β Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. τον Πρωτέα Λαμίας στις 17:00 ( στο Χαλκιοπούλειο ), ενώ ακολουθούσε ο αγώνας ΑΣΕ Μπούκαλη- ΝΓΣ Αλιάρτου στις 19:00.

Χωρίς καμία ενημέρωση ή ερώτημα λάβαμε χθες email από την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, ότι ο αγώνας μας μετατίθεται για τις 20:30 αντί 17:00, ενώ ο αγώνας ( που ακολουθούσε) μετατίθεται  στις 18:30  αντί για 19:00(Γίνεται προγενέστερος δηλαδή)!!

Προφορικές δικαιολογίες ότι είμαστε πιο κοντά χιλιομετρικά από την πόλη της Λαμίας, (έχοντας στο ρόστερ μας 2 παίκτες από Αθήνα και 2 από Θήβα) είναι τουλάχιστον αστείες, όπως μη σοβαρές είναι και οι προφορικές προτάσεις αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα ή αναβολής του( καθώς θα είμαστε ήδη με 15 ημέρες απραξίας)!

Η πιο απλή λύση της  «ΔΙΚΑΙΗΣ»  χρονικής μεταφοράς των 2 αγώνων του Σαββάτου στις ώρες που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο δεν έγινε και απορούμε πραγματικά το γιατί!

Το πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι:

1) ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ αντί 17:00 στις 18:30

2) ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ – ΝΓΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ αντί 19:00 στις 20:30

Προφανώς για την επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε με βάση την απόφαση της υπάρχουν σωματεία  φιλικά προσκείμενα και ΜΗ και αναμένουμε με ενδιαφέρον ( με επιστολή μας στις 20/2) την γραπτή απάντηση της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. για τους λόγους της μη ορθολογικής μετάθεσης των αγώνων!”. 

Σχετικά άρθρα

Βαρύ πένθος για τον Βασίλη Μπρατσιάκο

pannikolaou

Αλίαρτος: Έκλεισε τη σεζόν με τραπέζι ο Βλαχογιάννης στους παίκτες του!

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (PLAYOFFS): Βαθμολογία & σκόρερς (4η αγωνιστική 27/4)

pannikolaou