FEATURED Α2

Α2 Elite League: Νικητής στο τοπικό ντέρμπι! Ερμής Σχηματαρίου-‘Εσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας 77-72

Ο Ερμής Σχηματαρίου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι κερδίζοντας τον Έσπερο My ΚΤΕΟ Λαμίας με 77-72, σε ένα αγώνα με εναλλαγές στο προβάδισμα και με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν με πολύ καλή άμυνα να περιορίσουν το…πάρτι που είχε στήσει ο Τζόρτζεβιτς στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας την ανατροπή και πετυχαίνοντας μια ακόμα νίκη στην έδρα του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Έσπερος με πρωταγωνιστή τον Τζόρτζεβιτς (21 πόντοι) προηγήθηκε ακόμα και με +14, αλλά στο β’ ημίχρονο η πολύ καλή άμυνα του Ερμή σε συνδυασμό με την επιθετική άνοδο του Μπράιαντ που είχε πετύχει μόλις 1 πόντο στο πρώτο μέρος και τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του Οικονόμου να φτάσει σε μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Ο Έσπερος ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 1-15 στο 5′ με τον Ερμή να βρίσκει απαντήσει στη συνέχεια και να μειώνει σε 14-21 στο 10′. Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Γερομιχαλό μείωσαν μέχρι στον πόντο (32-33) αλλά ο  Έσπερος στηριζόμενος στον εντυπωσιακό Τζόρτζεβιτς που σημείωσε 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, πήγε στα αποδυτήρια στο +4 (39-43).

Στη γ΄ περίοδο ο Ερμής προσάρμοσε την άμυνα του πάνω στον Τζόρτζεβιτς, έδωσε τρίποντα στον Έσπερο που τα έχασε και στο 26′ με καλάθι του Ουγκοτσούκου ο Ερμής προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα με 47-45, με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 8-2 και τους γηπεδούχους να κλείνουν τη γ’ περίοδο στο +4 (52-48), έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις 5 πόντους!

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Ερμής διατήρησε το προβάδισμα, ο Έσπερος μείωσε μέχρι τον πόντο με τον Τζόρτζεβιτς στο 36′ (66-65), με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 77-72.

Διαιτητές: Λόρτος-Δέλλας-Τσάνταλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-21, 39-43, 52-48, 77-72.

Για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

ΓΑΣ Βασιλικού: Ο αγώνας-θεσμός του Μ. Σαββάτου! (pics)

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou