FEATURED Β' ΕΘΝΙΚΗ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Στο Δίστομο η νέα έδρα του Εθνικού Λιβαδειάς! (pics)

Το κλειστό του Διστόμου θα αποτελέσει την έδρα του Εθνικού Λιβαδειάς στις υπόλοιπες εντός έδρας αναμετρήσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης της, με το νέο κλειστό να έχει γίνει πλέον ένα στολίδι μετά τις αλλαγές που έγιναν.

Ο Εθνικός Λιβαδειάς έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο κλειστό της Λιβαδειάς στις 13 Ιανουαρίου με τη Νήαρ Ήστ και στη συνέχεια λόγω διαφωνίας με τη Δημοτική Αρχή της Λιβαδειάς, αποφάσισε να αλλάξει έδρα, δίνοντας τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του στις 27/1 με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων στο κλειστό της Θήβας, ενώ παράλληλα ο Δήμος Διστόμου σε συνεργασία με την ομάδα της Λιβαδειάς,  προχώρησαν σε μια σειρά έργων στο κλειστό του Διστόμου (παρκέ, πίνακας, μπασκέτες, χρονόμετρα, κερκίδα, αποδυτήρια) το οποίο είναι πλέον έτοιμο και θα υποδεχθεί τον Εθνικό για πρώτη φορά το Σάββατο (10/2-17:00) στον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Εθνικός Λιβαδειάς σε ανακοίνωση του για τη νέα έδρα του στο κλειστό του Διστόμου αναφέρει: ”Ναι…Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Εθνικός δίνει τον πρώτο του αγώνα στο νέο του «σπίτι», στη νέα του έδρα…στο Κλειστό Διστόμου. Ένα γήπεδο-κόσμημα για την περιοχή είναι πλέον γεγονός! Παρκέ, Μπασκέτες, Πίνακας, Χρονόμετρα, Κερκίδα, Αποδυτήρια…όλα καινούρια κι έτοιμα να φιλοξενήσουν τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Β´ γύρου της National League 1 (Β´ Εθνική).

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά που βρέθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μαζί κάναμε στολίδι το Κλειστό Διστόμου.
Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα μας Σάββατο 10/02 στις 17:00 ώστε ο Εθνικός μας να πετύχει τη νίκη και να «εγκαινιάσουμε» παρέα με τον καλύτερο τρόπο τη νέα μας έδρα!”.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη νέα έδρα του Εθνικού Λιβαδειάς αναφέρει:
Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι αγώνες Εθνικός Λιβαδειάς-Εθνικός ΟΦΠΦ της 10/02/24, Εθνικός Λιβαδειάς-ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών της 24/02/24, Εθνικός Λιβαδειάς-ΝΕΟ Ληξουρίου της 02/03/24, Εθνικός Λιβαδειάς-ΑΟ Αίολος Αγυιάς της 23/03/24 για την 16η, 18η, 19η, 21η  αγωνιστική αντίστοιχα του Πρωταθλήματος της National league 1 (Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών – 2ος όμιλος) αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, θα διεξαχθούν ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Διστόμου”. 
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Διστόμου.

Σχετικά άρθρα

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

pannikolaou

ΓΑΣ Βασιλικού: Ο αγώνας-θεσμός του Μ. Σαββάτου! (pics)

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou