B ΕΣΚΑΣΕ RETRO

Σωκράτης & Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης: Αντίπαλοι στο ”σπίτι” τους!

Αν κάποιος αναφερθεί στο μπάσκετ της Μαλεσίνας και στα ονόματα που το συνδέουν, τότε σίγουρα στην κορυφή της λίστας θα συμπεριλάβει  τους αδερφούς Γκιζόγιαννη και τον Παπαμάρκο!

Και αν ο Παπαμάρκος έβγαλε τη στολή του παίκτη φορώντας με επιτυχία εκείνη του προπονητή, τα αδέρφια Γκιζόγιαννη εξακολουθούν να βρίσκονται εντός των γραμμών του παρκέ, με το αξιοσημείωτο της σημερινής μέρας, που τους φέρνει αντιπάλους στο γήπεδο που ανδρώθηκαν!

Η Μαλεσίνα αντιμετωπίζει σήμερα (14/4-20:30) την ΠΑΠΕΛ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Β’ ΕΣΚΑΣΕ και τα αδέρφια Γκιζόγιαννη θα βρεθούν αντίπαλοι για 40′ σε ένα γήπεδο που ξυπνάει αναμνήσεις!

Εκεί, στο κλειστό της Μαλεσίνας έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, πριν ”εκτοξευτούν” αγωνιζόμενοι μέχρι και πρόσφατα σε Εθνικές κατηγορίες!

Οι δύο τους άλλωστε ήταν οι βασικοί ”υπαίτιοι” της ανόδου της Μαλεσίνας στη Γ’ Εθνική το 1996, στη μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου!

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα, που μας έστειλε ο κόουτς της ομάδας και συμπαίκτης τους τότε στην παιδική ομάδα της Μαλεσίνας Κώστας Ιωακείμ την περίοδο 1996-97 διακρίνονται οι εξής:

Πάνω από αριστερά: Δαραμάρας Δημήτρης, Ζουμπόπουλος Ευγένιος, Γκιζόγιαννης Ανδρόνικος, Γκιζόγιαννης Σωκράτης, Καζάνας Τάσος, Καραπιπέρης Παναγιώτης, Δαδίτσιος Ανέστης (προπονητής).

Κάτω από αριστερά: Ιωακείμ Κώστας, Παπακωνσταντίνου Ταξιάρχης, Φουρλεμάδης Γιάννης, Καλλής Κώστας, Δούρος Κώστας, Κατσάρας Παρασκευάς.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…29 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Αλίαρτος: Έκλεισε τη σεζόν με τραπέζι ο Βλαχογιάννης στους παίκτες του!

pannikolaou

Σαν σήμερα…28 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou