FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Δύο ‘μάλλον όχι’ και ένα ξεκάθαρο ‘ναι’ για τη Γ’ Εθνική!

Ο Κάδμος αποτελεί παρελθόν από τη Γ’ Εθνική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη θέση του θα κληθούν να πάρουν με σειρά προτεραιότητας οι ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ που τερμάτισαν πίσω από τον περσινό πρωταθλητή Ερμή Σχηματαρίου.

Σε μια τέτοια περίπτωση, να δούμε τις πρώτες σκέψεις των ομάδων για το σενάριο να βρεθούν μέσα σε ένα βράδυ από τις τοπικές κατηγορίες στη Γ’ Εθνική!

ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ

Αρνητικά αντιμετωπίζουν αυτό το σενάριο στον Άρη. Κατά πρώτο και κύριο λόγο, η ομάδα φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και να διεκδικήσει την άνοδό της την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, οπότε το σενάριο της ανόδου από φέτος θα φέρει εκτός των άλλων οικονομικές δυσκολίες μια που πρέπει να γίνει έξτρα στελέχωση του ρόστερ. Έπειτα, στον Άρη δεν θεωρούν ηθικό να πάρουν στην ουσία μια άνοδο στα χαρτιά και προτιμούν να την κερδίσουν πάνω στο παρκέ. Μέσα στις τάξεις του συλλόγου βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ‘ναι’ σε αυτή την προοπτική μια που σε ένα πολύ δυνατό ρόστερ όπως είναι το φετινό δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο στοχευμένες κινήσεις, αλλά η πλειοψηφία δείχνει να τείνει προς το ‘όχι’, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

 

ΜΑΛΕΣΙΝΑ

Περίπου πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τη Μαλεσίνα. Μεγάλη ενίσχυση φέτος για τους ‘κιτρινόμαυρους’ αλλά με ένα ρόστερ που είναι φτιαγμένο για να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όχι για να πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας. Το οικονομικό θα αποτελέσει και εδώ ‘βραχνά’ με τους διοικούντες της ομάδας να κλείνουν μέχρι στιγμής ξεκάθαρα προς την πλευρά του ‘όχι’.

 

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μια που η ομάδα της Χαλκίδας δηλώνει σε κάθε τόνο πως θα πει το ‘ναι’ σε μια τέτοια πρόκληση! Το σκεπτικό για την Παναγίτσα είναι πως φέτος δεν δαπάνησε χρήματα για να ‘χτίσει’ την ομάδα της οπότε έχει το οικονομικό περιθώριο να βγει στην αγορά για την απόκτηση κάποιων παικτών οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους πιτσιρικάδες που όπως και να έχει θα είναι στην πρώτη γραμμή. Αν απαντήσουν αρνητικά Άρης και Μαλεσίνα στην προοπτική της Γ’ Εθνικής και έρθει η σειρά της Παναγίτσας, είναι δεδομένο πως η απάντηση της ομάδας της Χαλκίδας θα είναι καταφατική!

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou