FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντώνης Γκλιάτης: ”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής χθες στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ καταφέρνοντας να πάρει το διπλό μέσα στην Άμφισσα απέναντι στον Μάκαρο και να δημιουργήσει νέες συνθήκες στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο προπονητής των νικητών Αντώνης Γκλιάτης, στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους 6 παίκτες του που πέτυχαν τη μεγάλη νίκη στην Άμφισσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του συνεχίζει με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
”Συγχαρητήρια πολλά και στους έξι παίκτες μου για τη νίκη. Οι παίκτες είναι αυτοί που αναδεικνύουν εμάς τους προπονητές ή μας ρίχνουν στην αφάνεια. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές, έχω κάποια παράπονα στα τελευταία 2,5 λεπτά της κανονικής διάρκειας, αλλά ιδιαίτερα στην παράταση έδειξαν χαρακτήρα. Η Άμφισσα δοκίμασε τα πάντα στην άμυνα, αλλά τις περισσότερες φορές απαντήσαμε σωστά. Γνωρίζαμε ότι η Άμφισσα στηρίζεται στα δύσκολα, σε 3 παίκτες και κει ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Η αντίπαλη ομάδα πήγαινε στο επιθετικό ριμπάουντ ανορθόδοξα, κυρίως στο τέλος, αλλά τα παιδιά έδειξαν δύναμη και αποφασιστικότητα. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση αλλά ταπεινά και με συγκέντρωση γιατί πρέπει να κάνουμε κι άλλες νίκες”.

 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou