FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση”

Ο Βαγγέλης Ματσαγγούρας οδήγησε χθες τον Άρη Θήβας στη μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Λοκρό Αταλάντης με 69-64, με την ομάδα του να φτάνει για πρώτη φορά φέτος τις 4 συνεχόμενες νίκες και την 7η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο κόουτς των ”κιτρινόμαυρων” μίλησε στο stereabasket.gr και ανέλυσε το χθεσινό ντέρμπι αλλά και τους στόχους του Άρη από εδώ και πέρα:

Για το ντέρμπι με τον Λοκρό: ”Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που το χάρηκαν όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό. Και οι δύο ομάδες θέλαμε πολύ τη νίκη, η κάθε μια βέβαια με διαφορετική προσέγγιση μια που οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Πετύχαμε μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καταφέραμε και περιορίσαμε τα δύο βασικά ατού της ομάδας του Λοκρού, τους Ανέστη και Άγγελο Μάτο που τους κρατήσαμε χαμηλά και παρότι οι αντίπαλοί μας βρήκαν λύσεις με τους Φωτητζόγλου και Κεχρή δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας και με σωστές επιλογές στο τέλος φτάσαμε στη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, που όπως το πήραμε έτσι θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει, αλλά στα κρίσιμα σημεία ήμασταν εκείνοι που κάναμε τις σωστές επιλογές. Συγχαρητήρια στους αντίπαλους κόουτς για την εμφάνιση και την πορεία του Λοκρού, στους οποίους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους όπως και στις υπόλοιπες ομάδες της Περιφέρειας”.

Για τη φετινή πορεία του Άρη:Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος. Στο β’ γύρο έχουμε μια πολύ καλή εικόνα με 5/6 νίκες. Γενικά, από τα Χριστούγεννα και μετά δουλεύουμε καλύτερα, είμαστε πιο απελευθερωμένοι και έχουμε ξεπεράσει το αρχικό μούδιασμα, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποιες ήττες. Η χθεσινή νίκη έχει για εμάς διπλή σημασία, καθώς παίξαμε χωρίς τους Ντέντα και Χαραλάμπη, όμως όλα τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι δίνοντας πάνω από το 100%”.

Για τους στόχους του Άρη: ”Ξεκάθαρος στόχος πλέον είναι να προλάβουμε το Κορωπί που έχει δύσκολο πρόγραμμα και να φτάσουμε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω, πως αυτός είναι ένας εφικτός στόχος για την ομάδα μου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος”.

Για τον κόσμο της Θήβας: ”Στα τελευταία παιχνίδια είμαι ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδό μας. Ιδίως χθες, δημιουργήθηκε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, πάντα σε κόσμια πλαίσια και ο κόσμος μας αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο για εμάς για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους στην ομάδα μας, όπως βέβαια και τους χορηγούς του συλλόγου μας”.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou