FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Ο Γιώργος Βελισσαράκος στην ΧΒΑ!

Η ΧΒΑ με ανακοίνωση το πρωί του Σαββάτου, έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βελισσαράκο, που έχει συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ της Χαλκίδας εδώ και 4 δεκαετίες!

Ο έμπειρος κόουτς, που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την ΑΓΕΧ, ήρθε σε συμφωνία με την ΧΒΑ στην οποία αναλαμβάνει το εφηβικό τμήμα, ενώ θα έχει την εποπτεία των ακαδημιών, ενώ θα είναι και συνεργάτης του Μπρατσιάκου στο αντρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΑSKETBALL ACADEMY (ΧΒΑ) με υπερηφάνεια καλωσορίζει στην οικογένειά της τον θρυλικό Χαλκιδαίο προπονητή Γιώργο Βελισσαράκο!!! 
Τον άνθρωπο – κεφάλαιο για το μπάσκετ της Χαλκίδας, αυτόν που έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία της πραγματικής ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και μετέπειτα την καθιέρωσε στις μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού μπάσκετ!!!
Ο πρώτος Χαλκιδαίος προπονητής που πέρασε τα στενά όρια της πόλης κάνοντας καριέρα στο παρελθόν στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, δείχνοντας παράλληλα το δρόμο στους νεότερους προπονητές-μαθητές του…που ακολούθησαν.
Με τεράστιες επιτυχίες στο παλμαρέ του, πήρε το γυναικείο του Παναθηναϊκού και του Sporting κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 4 πρωταθλήματα με ομάδες στη Γ’ Εθνική, υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής στις γυναίκες, κατέκτησε την 5η θέση με την Εθνική κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίρνοντας και την πρόκριση για το Παγκόσμιο, που είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη επιτυχία για τις μικρές Εθνικές ομάδες γυναικών.
Η συνεργασία Μπρατσιάκου-Βελισσαράκου σηματοδοτεί μια Νέα Εποχή για το μπάσκετ της Χαλκίδας και όχι μόνο. 
Ο Γιώργος Βελισσαράκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπρατσιάκου στην αντρική ομάδα αναλαμβάνοντας επίσης την καθοδήγηση του εφηβικού τμήματος και την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας μας.
Αγαπημένε δάσκαλε, καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!!!

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou