B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Όλοι οι νικητές των Stereabasket Awards 2023!

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 14 Ιουλίου μετά από περίπου ένα μήνα και 2 ξεχωριστές ψηφοφορίες τα Stereabasket Awards 2023 και ήδη ξέρουμε όλους όσους θα βραβευθούν σε εκδήλωση που θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο!

Τα Stereabasket Awards αποτελούν πλέον θεσμό για το μπάσκετ της Περιφέρειας, καθώς θα διοργανωθούν για 7η συνεχόμενη χρονιά έχοντας απόλυτη επιτυχία τα προηγούμενα έτη, με την παρουσία μεταξύ άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Χρήστος Μαρμαρινός, Ντέϊβιντ Στεργάκος, Αντώνης Φώτσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ευθύμης Ρεντζιάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Γκόντας, η Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών κ.α.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τους καλύτερους-δημοφιλέστερους παίκτες, προπονητές, διαιτητές για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, όπως ψηφίστηκαν από εσάς, τους φίλους του stereabasket, αλλά και από επιλεγμένους παίκτες-προπονητές-παράγοντες-διαιτητές, μέσω e-mails!

Τα e-mails αποτέλεσαν μια καινοτομία και στο φετινό διαγωνισμό για να μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό το τελικό αποτέλεσμα. Αντιστοιχούσαν στο 50% της συνολικής ψηφοφορίας με το άλλο 50% να προέρχεται από την ψήφο του κοινού μέσω της ιστοσελίδας.

Στην εκδήλωση λοιπόν των Stereabasket Awards που θα γίνει για 7η χρονιά (η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος της εκδήλωσης θα γίνουν γνωστοί τις επόμενες μέρες), θα βραβευθούν οι εξής:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-23: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 37,06%

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς τα πήρε όλα και…έφυγε, καθώς την περίοδο 2022-23 κατέκτησε το νταμπλ και από την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Β’ Εθνική καθώς μέσω wild card κέρδισε μια ακόμα κατηγορία! Οι πρωταθλητές αναδείχθηκαν πρώτοι στην ψηφοφορία τόσο μέσω mails όσο και από το κοινό και με 37,06% αναδείχθηκαν πρώτοι στις προτιμήσεις του κόσμου!

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-23: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΚΑΔΜΟΣ) 25,44%

Ο Αποστόλης Αναστασίου του Κάδμου αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, οδηγώντας την ομάδα της Θήβας στους τελικούς των Playoffs.

Ο Θηβαίος κόουτς ήταν πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού αλλά και μέσω mails και με ποσοστό 25,44% θα βραβευθεί στην εκδήλωση των Stereabasket Awards 2023.

 

M.V.P. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-23: ΓΑΡΜΠΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 18,08%

Ο Κανέλλος Γαρμπής του Κένταυρου Λιβαδειάς οδήγησε την ομάδα του από τη θέση του πλέι-μέικερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της, τόσο ως οργανωτής αλλά και ως εκτελεστής, καθότι από τους πρώτους σκόρερ του Κένταυρου.

Ο Γαρμπής κυριάρχησε στην ψηφοφορία μέσω mail (26.92%) και με συνολικό ποσοστό 18,08% αναδείχθηκε mvp της σεζόν 2022-23!

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-23

Από το κοινό αλλά και τα e-mails επιλέχθηκαν 4 παίκτες από τον πρωταθλητή Κένταυρο Λιβαδειάς και ένας από τον Κάδμο σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στα playoffs με τη συμμετοχή πολλών παικτών από τις Εθνικές κατηγορίες που έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γαρμπής Κανέλλος (Κένταυρος Λιβαδειάς), Γκρινιάρης Γιάννης (Κάδμος), Πέττας Νίκος (Κένταυρος Λιβαδειάς), Μαντζιώρης Νίκος (Κένταυρος Λιβαδειάς), Δημητριάδης Τάσος (Κένταυρος Λιβαδειάς).

ΓΚΑΡΝΤ:  Γαρμπής Κανέλλος 18,08%

ΓΚΑΡΝΤ Γκρινιάρης Γιάννης 10,48%

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ Πέττας Νίκος 11,32%

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ Μαντζιώρης Νίκος 10,79%

ΣΕΝΤΕΡΔημητριάδης Τάσος 17,64%

 

M.V.P. RISING STAR Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-23: ΧΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 16,63 %

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κωνσταντίνος Χαντζής του Πρωτέα Σχηματαρίου αναδείχθηκε mvp rising star στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού αλλά και παραγόντων-προπονητών-αθλητών, μέσω mails!

Και φέτος, η κατηγορία rising star ήταν από τις δημοφιλέστερες του διαγωνισμού, με αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της σαιζόν 2022-23 να επιλέγονται στις προτιμήσεις του κοινού αλλά και των mails!

 

 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ RISING STAR 2022-23

Από τις κατηγορίες που ξεχώρισαν και φέτος αυτή της καλύτερης πεντάδας rising star με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Είναι ευχάριστο, που πολλές ομάδες στηρίχτηκαν σε νεαρούς παίκτες, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο μέλλον του τοπικού μπάσκετ. Από τη φετινή ψηφοφορία επιλέχθηκαν οι εξής:

Χαντζής Κωνσταντίνος (Πρωτέας Σχηματαρίου) 16,63%

Μάρκου Δημήτρης (ΑΓΕ Χαλκίδας) 15,06%

Μολές Ανάργυρος (Γ.Σ. Ιτέας) 11,28%

Καπετάνιος Θοδωρής (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 10,57%

Δεμερτζής Φώτης (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 8,79%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2022-23: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 23,28%

Ο Αντώνης Σπυρόπουλος κατακτά για δεύτερη φορά μετά το 2017 τον τίτλο του κορυφαίου διαιτητή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έχοντας τις προτιμήσεις του κόσμου σε ποσοστό 23,28%.

Ο Σπυρόπουλος αναδείχθηκε πρώτος μέσω mails (20,55%) αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού (26,00%) και θα βραβευθεί στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2022-23

Σε μια κατηγορία με μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία του κοινού, όπως άλλωστε και στις υπόλοιπες των τμημάτων υποδομής, αναδείχθηκαν οι καλύτεροι της σεζόν 2022-23!

Πρώτος σε ποσοστό αναδείχθηκε ο Σωτήρης Σβώλος της πρωταθλήτριας ΑΕΕΠ Χαλκίδας, και τον ακολούθησαν οι Γιώργος Δάγκουλας (Α.Ε.Ν. Αρτάκης), Κωνσταντίνος Δάγκουλας (Α.Ε.Ν. Αρτάκης), Γιάννης Τσάλας (ΑΕΕΠ Χαλκίδας), Δημήτρης Αναστασίου (Κάδμος).

Σβώλος Σωτήρης (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 10,99%

Δάγκουλας Γιώργος (Α.Ε.Ν. Αρτάκης) 8,99%

Δάγκουλας Κωνσταντίνος (Α.Ε.Ν. Αρτάκης) 8,30%

Τσάλας Γιάννης (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 5,67%

Αναστασίου Δημήτρης (Κάδμος) 5,52%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2022-23

Ο Κωνσταντίνος Χαντζής του πρωταθλητή  Πρωτέα Σχηματαρίου αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας εφήβων! Στην καλύτερη πεντάδα επιλέχθηκαν επίσης οι Φίλιππος Παπαγεωργίου (Μπούκαλη), Θοδωρής Καπατένιος (ΑΕΕΠ Χαλκίδας), Φώτης Δεμερτζής (ΑΕΕΠ Χαλκίδας), Κωνσταντίνος Χαλάτσης (Πρωτέας Σχηματαρίου).

Χαντζής Κωνσταντίνος (Πρωτέας Σχηματαρίου) 13,63%

Παπαγεωργίου Φίλιππος (Μπούκαλη) 10,02%

Καπετάνιος Θοδωρής (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 9,41%

Δεμερτζής Φώτης (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 8,34%

Χαλάτσης Κωνσταντίνος (Πρωτέας Σχηματαρίου) 6,56%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2022-23

Η Ιωάννα Σαμαντά της πρωταθλήτριας ΑΕΕΠ Χαλκίδας, μαζί με τη συμπαίκτρια της Ρεβέκκα Κακαρά, αλλά και τις Ορσαλία Λαμπάκη (Α.Ε.Ν. Αρτάκης), Νεφέλη Σκούμα (Κάδμος), Αφροδίτη Κατσίνα (Άρης Θήβας) συγκροτούν φέτος την καλύτερη 5αδα της κατηγορίας κορασίδων! Αναλυτικά, ο μέσος όρος των ψήφων τους από e-mails και ιστοσελίδα:

Ιωάννα Σαμαντά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας) 15,78%

Ορσαλία Λαμπάκη (Α.Ε.Ν. Αρτάκης) 13,37%

Νεφέλη Σκούμα (Κάδμος) 8,71%

Αφροδίτη Κατσίνα (Άρης Θήβας) 7,38%

Ρεβέκκα Κακαρά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας)  7,10%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2022-23

Η Εβελίνα Υφαντή του πρωταθλητή της κατηγορίας ΓΑΣ Άμφισσας, αναδείχθηκε ως η καλύτερη παίκτρια της κατηγορίας Νεανίδων για τη σαιζόν 2022-23. Την καλύτερη πεντάδα συγκροτούν επίσης οι: Ματθαίου Αγγελική (Απόλλων Λιβαδειάς), Χαντζή Έλενα (Πρωτέας Σχηματαρίου), Κωνσταντίνα Καραηλιά (ΓΑΣ Άμφισσας) και Δήμητρα Χουλιαρά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας). Αναλυτικά, ο μέσος όρος των ψήφων τους από e-mails και ιστοσελίδα:

Εβελίνα Υφαντή (ΓΑΣ Άμφισσας) 14,96%

Αγγελική Ματθαίου (Απόλλων Λιβαδειάς) 12,95%

Έλενα Χαντζή (Πρωτέας Σχηματαρίου) 10,52%

Κωνσταντίνα Καραηλιά (ΓΑΣ Άμφισσας)  6,56%

Δήμητρα Χουλιαρά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας)  6,01%

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2022-23 ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) 26,52%

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής των τμημάτων υποδομής για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με ποσοστό 26,52%.

Ο κόουτς της ΑΕΕΠ, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων, ενώ ήταν και φιναλίστ στον τελικό της κατηγορίας εφήβων.

Συγκέντρωσε 27,70 στην ψηφοφορία μέσω mails και 25,33% από το κοινό, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες.

Σχετικά άρθρα

ΓΑΣ Βασιλικού: Ο αγώνας-θεσμός του Μ. Σαββάτου! (pics)

pannikolaou

Καλή Ανάσταση!

pannikolaou

Χρήστο, κοίτα τι έκανες!

pannikolaou